15.10.2018

Arvonta!

Kuva: Messukeskus/Tero Ahonen

ARVONTA PÄÄTTYNYT! Voittaja on Helly, onnea! Toivottavasti nähdään Kirjamessuilla!

Blogi vietti hetken hiljaiseloa, sillä otimme perheeni kanssa varaslähdön syyslomaan viettämällä viikon tuulisella mutta lämpimällä Kosin saarella. Nyt on kuitenkin aika palata arkeen ja viritellä myös blogi syystunnelmiin. Ja mikäs toisikaan syystunnelmaa paremmin kuin vauhdilla lähestyvä syyskauden ykköstapahtuma Helsingin Kirjamessut!

Olen itse lähes joka päivä paikalla kuuntelemassa kiinnostavia esityksiä ja tutkailemassa kirja-alan tarjontaa. Toivoisin, että mahdollisimman moni muukin innostuisi paikalle ja pääsisi kokemaan lukemisen iloa myös paikan päällä. Kirjamessut on siitä ihana tapahtuma, että siellä lukuilon ja -innostuksen voi löytää myös ihan vaivihkaa.

Ainakin yhtenä päivänä aion tutkailla messutarjontaa myös tyttäreni kanssa, jotta pääsen syvemmin käsiksi siihen, mitä kaikkea kirjamessuilla on tarjota lapsille ja lapsenmielisille. Tytär on innoissaan ainakin lukukoira Börjen tapaamisesta, Tanhupallon näkemisestä sekä Tatusta ja Patusta. Itseäni kiinnostaa lasten alueella erityisesti kuvittajien Lehtimaja ja toiminnalliset työpajat.

Aion esitellä menovinkkejä ja messutärppejä tarkemmin ja runsaammin hieman myöhemmin, mutta nyt on arvonnan aika! Olen saanut mahdollisuuden arpoa kaksi yhden päivän lippua Helsingin Kirjamessuille. Lippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn valitsemanasi päivänä, ja arvonnan päätyttyä toimitan liput voittajille sähköpostitse. Toinen lippu arvotaan täällä blogissa ja toinen Instagramin puolella. Osallistumisaikaa on lauantaihin 20.10. klo 20.00 asti.

Osallistuaksesi messulipun arvontaan täällä blogissa kommentoi alle, mitä odotat messuilta. Voit kertoa myös oman tärppisi Kirjamessujen ohjelmistosta, joka on luettavissa täällä. Jätä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi.

Osallistuaksesi myös toisen messulipun arvontaan seuraa blogin Instagram-tiliä @kirjahyllyssa ja toimi siellä olevien ohjeiden mukaan.

Onnea arvontaan, ja toivottavasti tavataan Kirjamessuilla!

5 kommenttia:

 1. Odotan iloista messumieltä sekä työpajoja sekä tapahtumia joita siellä järjestetään!✨

  VastaaPoista
 2. Odotan yhteisöllisyyttä, lukemista kun usein harrastetaan yksin.��

  VastaaPoista
 3. Olemme äitini kanssa jo pitkään haaveilleet kirjamessuille menosta joten hänen kanssaan siellä vietetty aika ilostuttaa minua tällä hetkellä uskomattoman paljon! En myöskään malta odottaa uusien ja mielenkiintoisten kirjojen löytämistä sekä onspiroitumista kirjoista sekä kirjoittamisesta. (Ja osoite on writerinacloud@gmail.com :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon, voitit lipun Kirjamessuille! Toimitan lipun sähköpostiisi. :)

   Poista
 4. Odotan uutuuskirjoja ja mielenkiintoisia paneelikeskusteluja! Sposti ophiisa@gmail.com

  VastaaPoista